Selecteer provincie

Rioolservice De Vries

Details

Adres
Schepperijlaan 20
9951BJ Winsum
Groningen
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Heeft u problemen met uw riolering? Een verstopte afvoer ,borrelende afvoer, rioolstank, overstroming, lekkages of wateroverlast? Uiteraard wilt u dat dit probleem zo snel mogelijk vakkundig wordt opgelost. Neem daarom direct contact op met Rioolservice Groningen. Wij staan dag en nacht (24-uur service) klaar voor het verhelpen van verstoppingen en andere problemen met uw riolering.

Ons bedrijf beschikt over de meest moderne apparatuur op het gebied van riolering. Onze bedrijfsautos zijn uitgerust met onder andere diverse soorten mechanische verenmachines, hoge waterdruk reiniging en rioolcameras. Hiermee kunnen wij ieder rioolprobleem vakkundig, netjes en vooral voordelig voor u oplossen zonder hiervoor derden in te huren.
Ook vervangen wij verouderde rioleringen en voeren kleine reparaties of aanpassingen aan uw riolering direct uit. Bij oudere woningen is de riolering gemaakt van gresbuizen (gebakken en geglazuurde stenen buizen van 1 meter lengte). Deze buizen verzakken door de jaren heen of worden door boomwortels omhoog gedrukt waardoor ze op de naden gaan lekken. Op deze lekkage plekken komen de boomwortels of hegwortels vanzelf af en komen via de openstaande naden in de rioleringsbuis terecht. Met als gevolg dat de buis gedeeltelijk of helemaal vol met rioolwater komt te staan. Meest al vooraf gegaan door borrelende geluiden omdat lucht in de rioleringsbuis niet weg kan! Wij traceren exact de plaats van de verstopping door middel van de rioolcamera. Met een censor in deze camerakop kunnen wij bovengronds precies bepalen waar de verstopping zich bevind en hoe de rioolleidingen lopen. Indien er op meerdere plaatsen beginnende wortel ingroei is te zien op de camera beelden dan is ons advies om de riolering te gaan vervangen met moderne kunststof PVC buizen.
Openingstijden:
Maandag : 00:00 - 23:45
Dinsdag : 00:00 - 23:45
Woensdag : 00:00 - 23:45
Donderdag : 00:00 - 23:45
Vrijdag : 00:00 - 23:45
Zaterdag : 00:00 - 23:45
Zondag : 00:00 - 23:45 Diensten:
Afvoer ontstoppen, Rioolinspectie, Rioolontluchting, Riool ontstoppen, Rioolreiniging, Rioolrenovatie, Rioolverstopping, Riool verstopt